Yemek Tarifleri

Bonibonlu Kurabiye

Bonibonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağı
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı nişasta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 2 su bardağı un

Üzeri için

  • 2 kutu bonibon

Bonibonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

Bugün sizlere çocukların bayılarak yediği bir kurabiye tanımım var. Ben kızımın okuluna arkadaşları için yaptım ve çocukların favorisi oldu.

  1. İlk olarak tereyağı, yumurta ve pudra şekerini yeterlice karıştıralım.
  2. Ardından nişasta, kakao, kabartma tozu ve unu ekleyerek hamuru yoğuralım.
  3. Ceviz büyüklüğünde kesimler alarak yuvarlayalım ve tepsiye dizelim.
  4. Kurabiyelerin üzerine bonibonları yerleştirelim.
  5. 160 derece fırında 15-16 dakika denetimli olarak pişirelim.

Afiyet olsun.

Bonibonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu