Yemek Tarifleri
Bonibonlu Kurabiye

Bonibonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 125 gram tereyağı
- 1 adet yumurta
- 1 çay bardağı nişasta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket kabartma tozu
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 su bardağı un
Üzeri için
- 2 kutu bonibon
Bonibonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bugün sizlere çocukların bayılarak yediği bir kurabiye tanımım var. Ben kızımın okuluna arkadaşları için yaptım ve çocukların favorisi oldu.
- İlk olarak tereyağı, yumurta ve pudra şekerini yeterlice karıştıralım.
- Ardından nişasta, kakao, kabartma tozu ve unu ekleyerek hamuru yoğuralım.
- Ceviz büyüklüğünde kesimler alarak yuvarlayalım ve tepsiye dizelim.
- Kurabiyelerin üzerine bonibonları yerleştirelim.
- 160 derece fırında 15-16 dakika denetimli olarak pişirelim.
Afiyet olsun.
Bonibonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











Cevap bırakın