Yemek Tarifleri

Bisküvi Ezmeli Kurabiye

Bisküvi Ezmeli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 ml krema
  • 50 gram tereyağ
  • 4,5 yemek kaşığı karamelli bisküvi ezmesi
  • Yarım çay bardağı +1 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 2,5 su bardağı un (yaklaşık olarak)

Üzeri için;

  • Beyaz çikolata
  • Karamelli bisküvi ezmesi (1,2 tatlı kaşığı)

Bisküvi Ezmeli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Karamelli bisküvi ezmesi, tereyağ ve pudra şekerini karıştırıyoruz. Üzerine krema ekleyerek tekrar karıştırıyoruz.
  2. Hepsi güzelce karıştıktan sonra un ve kabartma tozunu ekleyerek çok sert olmayacak bir hamur oluşturuyoruz.
  3. Yağlı kağıt üzerine dondurma kaşığı ile hal verip evvelden ısıtışmış 180 derece fırında kenarları hafif kızarıncaya kadar pişiriyoruz.
  4. Fırından çıkardıktan, hafif soğuduktan sonra beyaz çikolata ve karamelli bisküvi ezmesi karışımına batırıp servis tabağına alıyoruz.
  5. Üzerinde ki karışımı yapmam için.
  6. Beyaz çikolatayı benmari yolu eritip içine 2 kaşık karamelli bisküvi ezmesi ekleyip oluşturuyoruz.

Afiyet şeker olsun ?

Bisküvi Ezmeli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu