Yemek Tarifleri

Beğendili Et

Beğendili Et Tanımı İçin Malzemeler

  • Dana yada kuzu eti
  • Közlenmiş patlıcan
  • Kaşar peyniri
  • 1 bardak süt
  • 1 kaşık un
  • Karabiber
  • Tuz
  • Pulbiber

Beğendili Et Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Etimizi haşlıyoruz.
  2. Közlenmiş patlıcanı buzluktan çıkartarak (fırında közleyerek de kullanabilirsiniz) doğrayın.
  3. Bir tencerede yağda unu kavurun. Üstüne süt ekleyin, tuz, karabiber ekleyin, patlıcanları koyup kavurun.
  4. En son üstüne kaşar rendeleyip güzelce karıştırın eriyene kadar.
  5. Eti, tereyağı, pulbiber, karabiber kimyonla çevirin. Patlıcanı alta üstüne eti koyun afiyet olsun:).

Beğendili Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu