Yemek Tarifleri

Bebek Bisküvisi (Yumurtasız)

Bebek Bisküvisi (Yumurtasız) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşık tereyağı
  • 1 çay bardağı irmik
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 çay bardağı pirinç unu
  • Pekmez yahut keçiboynuzu unu
  • Alabildiği kadar un ( çeşidini bebeğinizin ayına nazaran seçebilirsiniz)

Not : tatlandırmak için meyve püresi eklenebilir

Bebek Bisküvisi (Yumurtasız) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Un harici bütün gereçler eklenir.
  2. En son un ek edilir.Yoğurulur ve istenilen hal verilir.
  3. Yağlı kâğıt yahut yağlanmış tepsiye dizilir.
  4. 150 derecede dikkatli halde pişirilir.
  5. İyice soğuyunca saklama kutusunda koruma edilir.

Sert olmuyor ????.

Mamalarına koyabilirsiniz.

Bebişlere afiyet olsun ❤️❤️.

Bebek Bisküvisi (Yumurtasız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu