Yemek Tarifleri

Bayat Ekmekle Bazlama Ekmek

Bayat Ekmekle Bazlama Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kase ekmeklik un
  • 1 kase bayat ekmek içi
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ yahut zeytin yağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Az az su göz kararı ekleyelim

Bayat Ekmekle Bazlama Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Ölçüleri arttırabilirsiniz iki katı olucak biçimde benim kase çorba kasesi büyüklüğündeydi.
  2. İyice yoğurun yumuşak hamur olsun bezeleyip poşete koyalım 15 dk bekleyelim.
  3. Daha sonra tavada istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Bu hamuru dolapta bekletip (üç dört gün kadar duruyor) istediğiniz vakit çıkarıp taze bazlama yapabilirsiniz.

Bayat Ekmekle Bazlama Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu