Yemek Tarifleri

Balkabaklı Pudingli Tatlı

Balkabaklı Pudingli Tatlı Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg doğranmış bal kabağı
  • 1.5 su bardağı toz şeker
  • Yarım paket bisküvi
  • 1 paket vanilyalı puding
  • 3.5 su bardağı süt
  • 5-6 adet ceviz

Balkabaklı Pudingli Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 3. 5 su bardağı süt ile pudingi yapıyoruz.
  2. Mikserden geçirdiğimiz bisküvileri tatlı kabımızın en altına yerleştirip üzerinde biraz boşluk kalacak formda puding koyup soğumaya bırakıyoruz.
  3. Bir tencerede kabakların üzerine şekeri ekleyip pişiriyoruz.
  4. Pişince mikserden geçirip pudingin üzerini kabakla kapatıyoruz.
  5. Soğuyunca üzerine cevizle servis yapıyoruz. Afiyet olsun.

Balkabaklı Pudingli Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu