Yemek Tarifleri

Ayvalı Ihlamur Çayı

Ayvalı Ihlamur Çayı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk ayva
  • 1 litre su
  • 1 kök tarçın
  • 4-5 karanfil

Ayvalı Ihlamur Çayı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tenceremize suyumuzu alalım.
  2. Ocağın altını açıp kaynamaya başlayınca içine tarçın, karanfil ve yıkayıp kuruladığımız ayvaların dışını soymadan küçük kesimlere bölüp çekirdekleriyle birlikte tenceremizin içine alalım.
  3. 5 dakika kaynaştıktan sonra içine ıhlamurumuzu ekleyip ocağın altını kapatalım.
  4. Tencerenin kapağını kapatıp 5-10 dakika demlenmeye bırakalım.

Afiyet olsun.

Ayvalı Ihlamur Çayı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu