Yemek Tarifleri
Ayvalı Ihlamur Çayı

Ayvalı Ihlamur Çayı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk ayva
- 1 litre su
- 1 kök tarçın
- 4-5 karanfil
Ayvalı Ihlamur Çayı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tenceremize suyumuzu alalım.
- Ocağın altını açıp kaynamaya başlayınca içine tarçın, karanfil ve yıkayıp kuruladığımız ayvaların dışını soymadan küçük kesimlere bölüp çekirdekleriyle birlikte tenceremizin içine alalım.
- 5 dakika kaynaştıktan sonra içine ıhlamurumuzu ekleyip ocağın altını kapatalım.
- Tencerenin kapağını kapatıp 5-10 dakika demlenmeye bırakalım.
Afiyet olsun.
Ayvalı Ihlamur Çayı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Cevap bırakın