Yemek Tarifleri

Asla Yağ Çekmeyen Peynirli Çubuk Pişi (Mayasız)

Asla Yağ Çekmeyen Peynirli Çubuk Pişi (Mayasız) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 2-3 su bardağı un (kontrollü)
  • 1 çay bardağı beyaz peynir (ezilmiş)
  • 1 çay bardağı kaşar rendesi
  • 4-5 kısım maydanoz (kıyılmış)
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı sıvı yağ ( kızartmak için)

Asla Yağ Çekmeyen Peynirli Çubuk Pişi (Mayasız) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Malzemelerin hepsi karıştırılır.
  2. Güzel bir kıvam alana kadar yoğrulur.
  3. Poğaça hamurundan bir tık sert olacak.
  4. Çalışacağınız tezgah biraz unlanır.
  5. Hamur merdane yardımıyla 1 cm kadar inceltilir.
  6. Kısa çubuklar biçiminde kesilir.
  7. Kızgın yağda çevirerek kızartılır.
  8. İlk sıcağı geçince servis yapılır.

Afiyet olsun ?.

?Miktarları arttırarak hazırlayabilirsiniz.

Asla Yağ Çekmeyen Peynirli Çubuk Pişi (Mayasız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu