Yemek Tarifleri

Armut Tatlısı

Armut Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet armut
  • 1 adet kabuk tarçın
  • 2 adet karanfil
  • 1 su bardağından az şeker
  • Bir kaç damla limon suyu
  • 2 su bardağı su

Armut Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Armudu soyun bir tencereye şekeri, limonu suyu, karanfili alın.
  2. Şekeri eritin, şeker eriyince armudu ekleyin tencerenin ağzını kapatın her 10 dk bir çevirin.
  3. 45 dk bekledim ben bu müddet 35 dk kadar da azalabilir ben kendim için yaptım o yüzden 1 adet kullandım siz istediğiniz adet kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Armut Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu