Yemek Tarifleri
Armut Tatlısı

Armut Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet armut
- 1 adet kabuk tarçın
- 2 adet karanfil
- 1 su bardağından az şeker
- Bir kaç damla limon suyu
- 2 su bardağı su
Armut Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Armudu soyun bir tencereye şekeri, limonu suyu, karanfili alın.
- Şekeri eritin, şeker eriyince armudu ekleyin tencerenin ağzını kapatın her 10 dk bir çevirin.
- 45 dk bekledim ben bu müddet 35 dk kadar da azalabilir ben kendim için yaptım o yüzden 1 adet kullandım siz istediğiniz adet kullanabilirsiniz.
Afiyet olsun.
Armut Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





Cevap bırakın