Yemek Tarifleri

Armut Kurabiye

Armut Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağından biraz fazla pudra şekeri
  • 3.5-4 su bardağı un (kontrollü)
  • 1 paket vanilya
  • Karanfil

Armut Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yağ ve pudra şekeri karıştırılıp denetimli olarak un eklenip sert olmayan bir hamur elde ediyoruz. Materyallerimiz çok az.
  2. En son vanilyayı da ekleyip köfte üzere modüller hazırlayıp buzdolabında yarım saat bekletin.
  3. Armut hali vererek 160 derece fırında orta ara 150 dereceye düşürerek 30-35 dk pişiyoruz.
  4. Üzerine pudra şekeri dökerek servis ediyoruz.

Armut Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu