Yemek Tarifleri

Anne Sütlacı

Anne Sütlacı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kilo süt
  • 1,5 su bardağı pirinç
  • 3 su bardağı şeker
  • 3 su bardağı su
  • Yarım çay kaşığı tuz

Anne Sütlacı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. İlk etapta pirinci güzelce yıkayıp süzün.
  2. Pişireceğimiz tencereye su ve pirinci alalım ve pirinçler hafif şişene kadar kaynatalım.
  3. Ardından sütü tuzu ve şekerimizi ekleyelim pirinçler yeterlice pişip sütlacımız kıvamını aşikâr edicek 25 dk kadar pişirdikten sonra kaselerimize hisse edip dolapta soğuduktan sonra servise hazır.

Afiyet olsun 🪷

Anne Sütlacı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu