Yemek Tarifleri

Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı yoğurt
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı karbonat
  • 4-5 su bardağı un

Üzerine;

  • 1 yumurtanın sarısı
  • Şeker

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bütün gereçler eklenir ve homojen olana kadar yoğurulur. Ele yapışmayan cıvıklıkta olması kıymetlidir.
  2. Cevizden büyük biçimde yuvarlayıp tepsiye dizilir. Boyutu tercih meselesi☺️ üzerine yumurta sarısı sürüp şekeri de serpiştirince süreç tamam.
  3. Hoppp hakikat fırına, 150 derece de 25-30 dakika içi çeke çeke pişirilir. Ben bu kurabiyeyi sıcak sıcak yiyemeyi sevenlerdenim yanına bir de süt ohhh mis. Şimdiden afiyet bal şeker olsun 👌🏻.

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu