Yemek Tarifleri

Anne Kurabiyesi

Anne Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta (1 adedinin sarısı üstüne ayırılcak)
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı karbonat
  • 4-5 su bardağı un

Üzerine;

  • 1 adet yumurtanın sarısı
  • Şeker

Anne Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Bütün materyaller eklenir ve homojen olana kadar yoğurulur. Ele yapışmayan cıvıklıkta olması değerlidir.
  2. Cevizden büyük halde yuvarlayıp tepsiye dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürüp, şekeri de serpiştirin.
  3. Fırına 180 derecede turbo ayarında pişirdim siz isterseniz alt üst ayarında da pişirebilirsiniz rengi pembeleşene kadar denetim ederek pişirin. İşte bu kadar yapanlara afiyet olsun.

Anne Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu