Yemek Tarifleri

Alman Salatası

Alman Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 7-8 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 1 kase mısır
  • 1 kase bezelye
  • 6-7 adet kornişon turşu
  • 1 kase süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • Yarım limon suyu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 2-3 yemek kaşığı turşu suyu

Alman Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle patateslerimizi haşlıyoruz.
  2. Haşlandıktan sonra kabuklarını soyup çok küçük olmayacak formda doğruyoruz.
  3. Patateslerin üzerine dökülecek olan sosu hazırlıyoruz.
  4. Bir kapta yoğurt,mayonez,hardal,tuz,kekik,yarım limon suyu,turşu suyu ve zeytinyağını karıştırıyoruz.
  5. Patateslerin üzerine döküyoruz.
  6. Patatesleri parçalamadan hafif bir biçimde karıştırıyoruz.
  7. Üzerine ince ince kıyılmış soğanları,bezelye,mısır ve kornişon turşuyu ekleyip dolapta biraz dinlendirip servis ediyoruz afiyet şeker olsun 😋.

Alman Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu