Yemek Tarifleri

Alman Pastası

Alman Pastası Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için;

  • 1 su bardağı ılık süt
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • 2 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 4-5 su bardağı un
  • 1 paket instat kuru maya
  • 1 çimdik tuz

Krema için;

  • Hazır pastacı kreması

Alman Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Şeker ,maya ve sütü aykırısı beş dakika bekletin.
  2. Sıvıyağ tuz ve yumurtayı ek edin .
  3. Daha sorma vanilya ve unu azar azar ek ederek yumuşak bir hamur yoğurun.
  4. 1 saat mayalandırın ve daha sonra yuvarlak bezeler yapıp 15 dakika tepsi mayası verin.
  5. Alt üst fanlı ayarda 170 derecede kızarana kadar pişirin ve soğuduktan sonra ortadan kesin.
  6. Daha sonra pastacı kreması ve muz koyun ve üstünü kapatıp pudra şekeri dökün.
  7. Ben hazır dr. Oetkerin pastacı kremasını kulladım ardındaki tarife nazaran yapabilirsiniz. Şimdiden yapacakları afiyet olsun.

Alman Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu