Yemek Tarifleri

Ali Nazik

Ali Nazik Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet bostan patlıcanı
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 3-4 diş sarımsak
  • Tuz
  • 400 gram kuşbaşı et
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Ali Nazik Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle erimizi düdüklüde çok az birşey haşlıyoruz yumuşak olması için.
  2. Patlıcanlarımızı közlüyoruz( ister fırında ister közde, ben airfrayerda közledim).
  3. Etimizi ocağa alıp tereyağını ekliyoruz.
  4. Salça ve baharatlarını ekleyip suyunu ek ediyoruz altını kısıp biraz pişiriyoruz 5-10 dakika kadar….
  5. Közlenen patlıcanlarımızı güzelce soyup doğrayıp sarımsaklı yoğurdumuzu ek ediyoruz güzelce karıştırıyoruz…
  6. Tabağımıza alıp üzerine etlerimizi ekliyoruz servise hazır.

Afiyet olsun ????.

Ali Nazik Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu