Yemek Tarifleri

Airfryer’de Adana Kebap

Airfryer’de Adana Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram yağlı dana eti
  • 1 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Tuz
  • Tutması için 1 yemek kaşığı galeta unu

Airfryer’de Adana Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kıyamamızı derin bir kaba alıp üzerine baharatlarımızı galeta ununu dökelim ve yoğuralım.
  2. Güzelce yoğurduktan sonra işlerimizi alıp şeil vermeye başlayabiliriz.
  3. Eğer tutmuyorsa kaseye su alıp elinizi ortada ıslamanız yada yağ ile birebir süreci yapmanız kâfi olacak.
  4. Airfrayere şişlerimizi yerleştirelim ve et pişirme ayarında pişirelim ortada denetim ederek altını üstüne çevirelim.
  5. Piştiğinden emin olduktan sonra servis edebilirsiniz.Siz yanında zerzevat de pişirebilirsiniz.Afiyet olsun ;).

Airfryer’de Adana Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

bilaldemirkr

1997 doğumlu ve 2015 den bu yana wordpress blog kurmada ileri seviye kazanmış,Kendini geliştirmeyi ve yeni şeyleri bloguna katmayı seven bir zat-ı muhterem.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu